Trade marketeer – Antwerpen

Trade marketeer – Antwerpen

Introduction

Nationale campagnes lokaal vertalen en als marketing business partner een netwerk van meer dan 100 vestigingen ondersteunen voor een sterk (en lekker) merk – dat is toch de droom van elke trade marketeer! Beschreef ik net je droomjob? Reageer dan nu!

Organization

[MDE 31-03-2021 08:51]

Function

Jouw doel is helder! Door jouw marketing initiatieven (van uithangpanelen tot radio campagnes) ondersteun je de vestigingsmanagers om extra klanten aan te trekken, de juiste doelgroep aan te spreken en zo ROI te realiseren voor hun vestiging. Je combineert je beste project management skills met vakkennis en creativiteit en kan daardoor adviseren, inspireren, overtuigen en realiseren! Dankzij sterk inlevingsvermogen, ben je in staat om nationale campagnes te vertalen naar lokale activiteiten en weet je vestigingsmanagers te overtuigen van de visie (en de rendabiliteit) van de acties. Als sterke communicator hou je doorheen de verschillende marketingprojecten alle partijen (sales, externe bureaus, marketingteam, vestigingsmanagers, …) op 1 lijn en sta je garant voor een vlekkeloze coördinatie.

Requirements

  • Jij hebt al langer de smaak van trade marketing te pakken en vindt het fijn om samen met sales en vestigingsmanagers op zoek te gaan naar creatieve, verrukkelijke marketing initiatieven die een meetbare ROI zullen opleveren.
  • Enthousiasme, creativiteit, maar ook organisatietalent als projectmanager en een commerciële en analytische mindset zijn allemaal ingrediënten van jouw persoonlijkheid.
  • Ondernemend van aard vind je het immers leuk om je tanden in toffe projecten te zetten en weet je anderen te enthousiasmeren en te inspireren om nieuwe zaken uit te proberen.
  • Sterke communicatieskills, waarbij overtuigingskracht en een diplomatieke aanpak centraal staan zijn een must. Bovendien zoeken we een tweetalig (Frans, Nederlands) persoon om vlot
  • met de vestigingsmanagers in Brussel, Wallonië, Luxemburg en enkele vestigingen in Vlaanderen,te kunnen communiceren.

Offer

Niet alleen werk je in voor een sterk, (lekker) en groeiend merk, waar creativiteit en initiatief op de marketing afdeling centraal staan, je komt ook terecht in een dynamisch, jong team met veel frisse ideeën. Positieve teamspirit en een no-nonsense mentaliteit typeren jouw toekomstige werkplek. In ruil voor je kennis, inzet en passie, biedt onze klant een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met firmawagen en tankkaart, verzekeringspakket en andere mooie voordelen.

Information

0479323276

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter