Trade marketing manager FMCG – Watermael-Boitsfort

Trade marketing manager FMCG – Watermael-Boitsfort

Introduction

Mmmm een lekker koekje bij de koffie – net dát me-time momentje dat je nodig had. Voor die traditie staat Delacre al meer dan 130 jaar. Dit verwenmoment waar wij in België al jarenlang van kunnen genieten, wordt sinds enkele jaren ook in het buitenland uitgerold. Heb jij zin om dit (lekkere) merk ook internationaal mee in de markt te zetten?

Organization

Inmiddels behoort Delacre tot de Fine Biscuits Company groep, samen met het Deense Kelsen. De Fine Biscuits Company groep is gerelateerd aan de Ferrero groep. Zij hebben de intentie om wereldwijd dé referentie voor fijne koekjes te worden. Daarbij staan durf en innovatie, verantwoordelijkheid, teamgeest en passie voor uitmuntendheid centraal. Voor het export-luik van het trade departement zoekt Delacre een Trade marketing manager. Dit is iets voor jou!

Function

Centraal tussen sales en marketing maak jij als Trade marketing manager de vertaalslag van de strategische marketingplannen naar concrete promotionele campagnes om de sales in de exportregio’s te boosten. Jij begrijpt immers als geen ander hoe de (internationale) consument, de klant en de concurrentie denken en weet de Delacre aanpak te differentiëren op de markt. Niet alleen voor Delacre-koekjes maar ook voor de andere koekjesmerken binnen de Fine Biscuits Company groep sta je garant voor een doelgerichte aanpak: je analyseert de verschillende export-markten en concurrenten en zorgt voor synergie in de aanpak en uitrol van de diverse activiteiten, je volgt de verschillende initiatieven op, stuurt bij en past de plannen aan om een grote ROI te realiseren. Vanuit deze sleutelpositie bouw je aan een intern netwerk (productie, logistiek, finance, juridisch, marketing, productontwikkeling, enzovoort) – het is immers jouw doel om een excellent end-to-end sales proces te realiseren. Als business partner voor de sales geef je dus onderbouwd (strategisch) advies over business opportuniteiten enerzijds, en anderzijds geniet je ervan om operationeel aan de slag te gaan met de organisatie van trade shows, evenementen, het ontwikkelen van POS materiaal, product catalogus opmaken, enzovoort.

Requirements

  • Dankzij jouw ervaring in FMCG én voeding ken je het klappen van de zweep in die sector. Met je 5-tal jaar ervaring als trade marketeer in je rugzak ben jij de ideale link tussen sales en marketing.
  • Het resultaat staat bij jou steeds centraal en dankzij jouw probleemoplossende en hands on aard weet je vlot en commercieel ingesteld in te spelen op business opportuniteiten.
  • Analytisch en kritisch ingesteld, maar tegelijk ook creatief en flexibel ben je een echte business partner voor de sales in de export activiteiten.
  • Anderen omschrijven jou als positief ingesteld met een analytische, flexibele en autonome mindset. – Sterk communicatief en besmettelijk enthousiast weet je samen te werken met diverse stakeholders.
  • Je voelt je als een vis in het water in een agile en internationale (Engels als belangrijkste taal in combinatie met Nederlands of Frans) omgeving en neemt ownership over jouw projecten.

Offer

Jouw zin voor initiatief en ondernemerschap wordt bij Delacre zeker beloond. Deze dynamische groep is continu in beweging waardoor nieuwe uitdagingen zich dagelijks aanbieden. Naast het feit dat je de kans krijgt om voor een topmerk te werken (en het is lekker!), in een internationale context en binnen een gedreven sales & marketing team, biedt Delacre een zeer volledig salarispakket.

Information

Monda Declercq: Benieuwd geworden? Laten we dan de tijd nemen om samen een virtuele koffie (met uiteraard een delacre koekje erbij… Mmmm) te drinken en jouw toekomst bij Delacre te bespreken

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter