Transportplanner – Limburg

Transportplanner – Limburg

Introduction

Zorg je mee voor een efficiënte planning en heb je daarbij ook oog voor de chauffeurs en het proces? Dan zoeken wij jou als de transportplanner voor onze opdrachtgever!


Organization

Onze klant is een middelgrote familiale onderneming met een stevige professionele reputatie. Het klantenbestand is divers en ervaart elke dag de oplossingen op maat en servicegerichtheid. Kwaliteit en efficiëntie gaan hand in hand om de vele dagelijkse orders in goede banen te leiden.

Function

Je maakt de planning op van alle transporten en houdt hierbij rekening met de wensen van de klant, de beschikbaarheid van je chauffeurs en de noodzakelijke efficiëntie. Je vangt de aanvragen op en zorgt voor de coördinatie en de opvolging van de ritten. Je stuurt de chauffeurs optimaal aan inzake planning, documenten, prioriteiten… Je lost wijzigingen en problemen efficiënt op. Je bent verantwoordelijk voor het administratieve werk, voor de opvolging van de wettelijke verplichtingen betreffende transport (o.a. eurovignetten). Je zal nauw in contact staan met klanten en opdrachtgevers. Je werkt nauw samen met een ervaren collega en rapporteert rechtsreeks aan de zaakvoerder.

Requirements

Belangrijker dan je diploma is je verantwoordelijkheidsgevoel, organisatietalent en een goed geheugen. Een eerste ervaring in planning is vereist. Jouw zelfstandigheid en oplossingsgerichtheid zorgen voor een efficiënte aanpak. Je drukt je vlot uit in het Nederlands en kan je behelpen in het Frans en Engels. Daarnaast kan je ordelijk en gedisciplineerd te werk gaan en sta je stevig in je schoenen. Je kan omgaan met stressvolle situaties.


Offer

Je komt terecht in een job vol afwisseling met ruimte voor initiatief en zelfstandigheid. Je krijgt een verantwoordelijke fulltime functie binnen een collegiaal team.


Information

Rachid Sarhdi 04 89 83 70 05

Application

Rachid Sarhdi

Delen op:
LinkedInTwitter