Veldwerker – Limburg

Veldwerker – Limburg

Introduction

Is voor jou een werkdag pas geslaagd als je een frisse neus kan halen? Steek jij bovendien graag jouw handen uit de mouwen?

Als je het liefst van alles in de buitenlucht werkt – ongeacht de weersomstandigheden – dan is dit misschien wel dé geknipte job voor jou.

Organization

Voor een Limburgs bedrijf zijn we op zoek naar een Veldwerker die er niet vies van is om zijn handen vuil te maken.

Als Veldwerker maak je deel uit van een ambitieuze KMO. Met vestigingen verspreid in België kom je terecht in een warm bedrijf, waar oog is voor het talent en potentieel van iedere medewerker. Bovendien voorzien zij een interessant verlof- en urenstelsel.

Function

Een Veldwerker komt als eerste ter plaatse bij de klant. Jouw verantwoordelijkheid bestaat eruit om de eerste vragen te beantwoorden, het terrein te observeren en deze informatie aan jouw collega’s op kantoor te bezorgen. Je maakt nota’s en foto’s en staat dagelijks in contact met de rest van het team. Jouw job is erg gevarieerd: van het afnemen van waterstalen tot het uitvoeren van infiltratietesten en manuele grondboringen. Je vindt het een leuke uitdaging om elke ondergrond – met of zonder puinlaag – te doorboren. Geen enkel terrein schrikt jou af en je haalt energie uit het buitenwerk. Je doorkruist het land maar werkt voornamelijk in de regio Limburg.

Requirements

Voorkennis is niet vereist, aangezien ze jou met veel toewijding zullen opleiden én begeleiden in deze job.

Verder zijn wij op zoek naar iemand die:

– Een rijbewijs cat. B heeft.

– Graag buiten werkt.

– Wil bijleren en nauwkeurig is.

– Integriteit en vertrouwen toont om alleen en zelfstandig te werken.

Offer

Deze job biedt jou de mogelijkheid om dagelijks van thuis uit te vertrekken naar elke opdrachtgever, wat jou de nodige flexibiliteit geeft. Een gezond evenwicht tussen werk & privé is één van de belangrijke waarden van het bedrijf. Als Veldwerker werk je heel zelfstandig en krijg je het vertrouwen om jouw werk tot een goed einde te brengen. In ruil voor jouw inzet en motivatie wordt een marktconform loon voorzien met extralegale voordelen en 12 extra verlofdagen.

Information

Margot Mevesen

Application

+32 (0)478 / 64 61 83

Delen op:
LinkedInTwitter