Verantwoordelijke trainingsprojecten – Mechelen

Verantwoordelijke trainingsprojecten – Mechelen

Organization

Onze opdrachtgever De Stroomlijn is het contactcenter van Fluvius en Farys. Binnen deze collegiale bedrijfscultuur worden klanten van Fluvius en Farys verdergeholpen bij allerhande vragen. Momenteel zoeken we versterking voor het trainings – en kennisbeheerteam.


Function

Als verantwoordelijke voor het trainingsmateriaal, zet je jouw uitstekende didactische skills in om het materiaal verder te verfijnen, te verbeteren en ga je continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Vanuit jouw sterke zin voor optimalisatie, ben jij de geknipte kandidaat om de medewerkers van De Stroomlijn verder klaar te stomen voor de toekomst.

Naast het dagdagelijkse beheer van materiaal en kennis, ben je in staat een trekkersrol op te nemen in een aantal projecten, bijvoorbeeld rond E learning. Je detecteert trainingsnoden, neemt het voortouw op didactisch vlak en doet gepaste voorstellen die je overlegt met jouw manager. Je ondersteunt de trainers bij het geven van training, of bij het uitrollen van nieuwe uitdagingen met betrekking tot training.

Bij de start van jouw opdracht, leer je het vak van klantenadviseur bij De Stroomlijn door en door kennen (draai je mee op de werkvloer gedurende een bepaalde tijd) om te weten wat er leeft en de noden van de adviseurs beter te begrijpen.

Requirements

Dankzij jouw didactische en communicatieve skills, ben je uitstekend geplaatst om gepaste voorstellen te lanceren en noden binnen De Stroomlijn te begrijpen. Je bent analytisch, hebt voldoende helicopterview, maar blijft geboeid wanneer je diep in de materie moet duiken. Dankzij jouw bachelor of masterdiploma in een didactische richting en/of jouw relevante ervaring, kan je op korte termijn een meerwaarde betekenen.

Je bent IT minded, ervaring met e-learning en LMS is zeker welkom. Je werkt vanuit Mechelen, maar bent bereid regelmatige verplaatsingen te doen naar de vestigingen in Hasselt en Ieper.

Offer

Zoek je een gevarieerde functie binnen een fijn bedrijf, waar de klemtoon op klantgerichtheid en menselijke waarden ligt? Dan ben je aan het juiste adres! Je bent in staat de trainingen van de toekomst mee vorm te geven en kan groeien binnen jouw rol. Ook in jouw werkplek is voldoende variatie voorzien: de goed bereikbare kantoren in Mechelen, wissel je af met verplaatsingen naar Ieper en Hasselt en enkele dagen home office. Jouw inzet en expertise wordt beloond met een marktconform salaris en ruim pakket extra legale voordelen (verplaatsingsonkosten, pensioenplan, verzekeringen, maaltijdcheques, …)

Information

+32 (0)472 88 46 02

Application

Elisabeth Muylaert

Delen op:
LinkedInTwitter
Tags:
,