Recruitment, search & selection

Op zoek naar de witte raaf? Mis je een belangrijke schakel voor je verdere groei? Onze experts zoeken met je mee.

Hoe wij jou kunnen helpen

Al meer dan 10 jaar brengen we mensen en bedrijven samen. De juiste mensen op de juiste plaats. Daar draait het om. Of het nu gaat om tijdelijke versterking of om vaste medewerkers of om heel specifieke competenties. We vinden voor jou de mensen die jij nodig hebt om je groei te realiseren. We hebben ervaring in de meest diverse sectoren en in uiteenlopende bedrijfsculturen. We werkten mee aan projecten op allerlei niveaus in verschillende organisaties.

clearXperts heeft een eigen team van consultants in finance, HR en sales & marketing met een heel brede ervaring in diverse sectoren en in allerlei culturen. Daarnaast geeft clearXperts je toegang tot een breed netwerk van freelance experts. We gaan voor jou op zoek naar de meest geschikte kandidaat én de meest efficiënte manier om er mee samen te werken.

Recruitment, search & selection

Talent is schaars. En dus moeten we er zorgzaam mee omspringen. Het komt er op aan jouw verwachtingen en die van jouw bedrijf in balans te brengen met het aanbod op de markt. Gelukkig kennen we die markt ondertussen door en door. We gaan dan ook met veel zorg en volharding op zoek naar jouw witte raaf. We doen dat altijd vanuit een passie voor mensen, met respect voor hun talenten en mogelijkheden en in de grootst mogelijke openheid.

Creëer ruimte voor groei.

Tijdelijke of vaste versterking nodig?
Op zoek naar de juiste mensen om te groeien?

clearXperts
Boomsesteenweg 77C
B-2630 Aartselaar

T+32 3 871 97 30
[email protected]