Talent management

TalentXperts geeft een klare kijk op talent.

Een team van professionals

Medewerkers die hun talenten kunnen inzetten zijn gelukkiger, succesvoller en meer betrokken. Het clearXperts Talent Management team biedt een ruime ervaring en expertise in assessment & development centers als ondersteuning voor bedrijven die actief willen inzetten op talent management.

We identificeren talenten zowel bij instroom als doorstroom van medewerkers en geven input en advies over persoonlijke groei en ontwikkelingstrajecten. Op deze manier kunnen medewerkers voldoende worden uitgedaagd en gestimuleerd in hun job, met meer voldoening en werkgeluk als gevolg.

Onze Talent Xperts werken samen met uw human resource professionals om ervoor te zorgen dat talent op de juiste plaats in uw organisatie terechtkomt, met de juiste ondersteuning en middelen. Zo stimuleren we niet alleen werkgeluk en betrokkenheid, maar ook de efficiëntie van uw working capital.

Contacteer het clearXperts Talent Management team

ONZE DIENSTEN

Talent management is een proces dat geïntegreerd wordt in heel de HR cyclus. Via gevalideerde vragenlijsten en assessment en development centers helpen we onze klant met het plaatsen van de juiste kandidaat in de juiste functie. We ondersteunen rekruteringsprocessen en onboarding van nieuwe medewerkers (instroom), maar ook interne doorgroeiprocessen (doorstroom).

We doen dit aan de hand van:

 • Persoonlijkheidsanalyses
 • Motivatieanalyses
 • Cognitieve analyses
 • Vaardigheidsanalyses
 • Business cases
 • Rollenspel
 • Diepte-interviews

Gebaseerd op onze gevalideerde assessment tools en methodes creëren we als het ware een handleiding voor leidinggevenden en/of HR afdelingen, met specifiek advies over de talenten, competenties en het potentieel van kandidaten en medewerkers.

In de doorstroomfase trachten we potentiële talenten van medewerkers te ontdekken en het beste in hen naar boven te brengen. Dat kan via een interactieve workshop of persoonlijk coaching traject. Op deze manier worden medewerkers en leidinggevenden enerzijds actief betrokken in het uitbouwen van ontwikkelingspaden, en wordt team-gevoel anderzijds ook versterkt. Wil je als leidinggevende zelf talenten in het werkveld leren herkennen? Ook dit komt zeker aan bod. We delen al onze kennis met jou, zodat je er ook zelf mee aan de slag kunt.

Zoek jij advies en begeleiding bij de rekrutering en/of onboarding van nieuwe medewerkers? Of wil je ervoor zorgen dat jouw medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen?

Onze meerwaarden

 • We delen één gezamenlijke passie: de talenten van individuen, teams en organisaties laten groeien!
 • Onze recruiters en assessors beschikken over een ruime ervaring in assessment en development centers.
 • We werken een coachingtraject op maat uit, waarin we op zoek gaan naar een goed evenwicht tussen de behoeften van werkgever en medewerker.
 • Door onze digitale aanpak kunnen we snel en efficiënt schakelen en zaken op erg korte termijn inplannen en afwerken.
 • Onze assessoren hanteren hierbij een persoonlijke aanpak met oprechte interesse in de situatie en context van de opdracht.
 • We geven onderbouwd en objectief advies. We adviseren met een hoge voorspellende waarde dankzij onze strikte methodologie
 • We zorgen voor een efficiënte planning van de assessments zodat slechts een beperkte tijdsinvestering wordt gevraagd van de kandidaat en de assessments snel en flexibel ingepland worden.
 • We hebben veel oog voor de ‘candidate experience’ door het creëren van een aangenaam en persoonlijk klimaat, waardoor het talent in optimale omstandigheden kan geobserveerd worden.
 • We houden een professioneel en persoonlijk reflectiemoment met de deelnemer over de talenten en het groeipotentieel.
 • Onze klanten geven ons een zeer goede score voor klantentevredenheid

Premium partnership met Thalento

 

Sinds 2022 bundelen we onze krachten op vlak van talent management met Thalento. Via het Thalento platform koppelen we  bestaande HR data aan onze talent mangement data. Dit zorgt voor optimale inzichten in uw people analytics en staat u toe om ook na onze samenwerking de talenten in uw onderneming verder te beheren en ontwikkelen.

Tijdelijke versterking nodig?
Op zoek naar de juiste mensen om te groeien?

clearXperts
Boomsesteenweg 77C
B-2630 Aartselaar

T+32 3 871 97 30
[email protected]