Talent management

TalentXperts geeft een klare kijk op talent.

Onze divisie ‘Talentmanagement’ gelooft er in dat medewerkers die hun talenten kunnen inzetten bij hun werkgever, gelukkiger, succesvoller en meer betrokken zijn. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat persoonlijke talenten onvoldoende gekend zijn bij leidinggevenden en werkgevers. Onze ‘talent experts’ gaan daarom samen met u op zoek naar de potentiële competenties bij uw medewerkers, leidinggevenden, managers en de toekomstige collega’s. Samen identificeren ze talenten binnen en buiten uw organisatie en geven ze advies over de persoonlijke groei en ontwikkeling. Zo zorgen onze talent experts samen met uw Human resources professionals ervoor om de employee experience te optimaliseren, en ervoor te zorgen dat het talent op de juiste plaats in uw organisatie terecht komt, met de juiste ondersteuning en middelen. Zo wordt het werkgeluk en de betrokkenheid van uw working capital geboost.

Wij geloven in Talent management op alle niveaus!

Assessment center light – full experience: Welk talent kan ik aantrekken uit de markt?

Development center light – full experience: Welk talent hebben we in onze organisatie en hoe kunnen we het ontwikkelen?

Coaching: Persoonlijke trajecten om potentiële talenten te ontdekken en het beste naar boven te brengen in uw medewerkers.

Workshop: Interactieve groepssessies om van elkaar te leren, elkaars talent te ontdekken en teamwork te stimuleren.  Ook het opleiden van leidinggevenden om talent in het werkveld te detecteren en te laten groeien.

Talent advies: Welke talenten zijn er nodige in uw organisatie? Hoe uw organisatie verder vormgeven om talent optimaal te benutten?  Hoe zorgen voor de beste begeleiding en ontwikkeling van de medewerkers? 

Gaan we samen op zoek naar uw ‘future talent’?

Tijdelijke of vaste versterking nodig?
Op zoek naar de juiste mensen om te groeien?

clearXperts
Boomsesteenweg 77C
B-2630 Aartselaar

T+32 3 871 97 30
[email protected]