Voor freelancers

Op zoek naar de volgende opdracht? En wil je een sparring partner die helpt zoeken?

Hoe wij jou kunnen helpen

Natuurlijk hou je van je vrijheid. Daarom ben je ooit freelancer geworden. En we twijfelen er niet aan dat je zelf een goede netwerker bent en gemakkelijk klanten vindt.

Maar toch kan het af en toe goed doen om er niet helemaal alleen voor te staan en om te weten dat er iemand met je mee zoekt. Want dat is precies wat we doen voor de freelancers in ons netwerk. We houden intensief contact en volgen je carrière op de voet. We kennen je op den duur zo goed dat we perfect weten welke opdrachten bij je passen. Net zo goed als we weten welke freelancers onze klanten nodig hebben.

Maar we doen meer dan alleen maar de juiste freelancer op het juiste project plaatsen. We zorgen ook dat jullie van elkaar leren. We organiseren opleidingen en evenementen waarop onze freelancers elkaar ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen. Heb je zin om met ons samen te werken ?

Vind bij ons je volgende opdracht! 

Freelance opdrachten

We bouwen al ruim 10 jaar aan hechte relaties met onze klanten. We hebben contacten in bedrijven op alle niveaus en in de meest uiteenlopende sectoren. Zij raadplegen ons ook als ze op zoek zijn naar specifieke versterking op tijdelijke projecten. Voor deze opdrachten zijn we op zoek naar freelancers.

De snelste weg naar jouw volgende opdracht:

  Specialisatie:

  Klaar voor een nieuw project?

  clearXperts
  Boomsesteenweg 77C
  B-2630 Aartselaar

  T+32 3 871 97 30
  [email protected]