Web coördinator gezondheidswinkel – Gent

Web coördinator gezondheidswinkel – Gent

Introduction

Gezondheid heeft nog nooit meer centraal gestaan in onze maatschappij als vandaag. Hoe fijn zou het zijn om als web coördinator van een online gezondheidsshop mee te werken aan een beter en gezonder leven. Het kan je zo maar gebeuren als je verder leest!

Organization

Vanaf 1/1/2022 slaan Partena en OZ ziekenfonds de handen in elkaar. Behalve de 3 fysieke winkels in Wilrijk, Brugge en Leuven zetten ze samen in op de uitbouw van hun online gezondheidswinkel. Materiaal voor baby & kind, thuisrevalidatie, mobiliteit en gezondheid kunnen daar ook digitaal aangekocht of ontleend worden. De website bestaat reeds, en gaat het komende jaar een ware facelift ondergaan. Ben jij de man of vrouw die deze online winkel gaat laten boosten?

Function

Als virtuele winkelmanager streef jij naar een uitstekend online zakencijfer. Gepassioneerd door zowel het digitale als het commerciële zorg jij ervoor dat de webshop op een innovatieve en ondernemende manier verder wordt uitgebouwd. Jouw dag verloopt zeer gevarieerd: eerst heb je een meeting met de productspecialist om het productengamma voor de komende week op punt te stellen. Jullie bepalen samen welke artikelen in de(digitale) verf gezet worden. Met dat plan ga je vervolgens naar je marketing collega’s. Je hebt immers al enkele ideeën, die met een marketingsausje moeten afgewerkt worden, voor ze online gelanceerd kunnen worden. Met de nieuwe producten die je van de productspecialist meekreeg ga je zelf aan de slag. Je contacteert de leverancier en probeert samen tot een promotieactie te komen. Je vraagt bovendien ook het nodige materiaal op, gaande van een aantrekkelijke foto en correcte prijsinformatie tot de technische productfiche. Deze content zet je vlak voor de lunch zelf online in de webshop. Na de middag heb je nog een meeting met het extern agency die de webshop in een nieuw jasje steekt en met de district manager waaraan je gisteren je rapport met de commerciële cijfers van afgelopen maand hebt bezorgd. Voor je de dag afsluit, bekijk je de vragen die klanten hebben gesteld via de webshop, bezorg je hen een klantgericht antwoord en verwerk je de online bestellingen.

Requirements

  • Welk diploma je behaalde speelt minder een rol. Maar je hebt wel een master werk- en denkniveau dat je helpt bij het behouden van de helicopterview. In deze functie hou je immers verschillende ballen in de lucht: commercieel business plan voor de webshop, contentmanagement voor de webshop, analyse van de resultaten en bijsturen van het plan en een vleugje digitaal marketing-inzicht (SEO, content, performance marketing).
  • Als persoon ben je een echte initiatiefnemer, die perfect past binnen het joviale en sociale kader van de organisatie. Tegelijk heb je een neus voor het commerciële aspect: je ziet opportuniteiten, denkt na over rendabiliteit en bent een ondernemend type.
  • Resultaatgericht volg je op de voet je cijfers op en denk je continu na over optimalisaties
  • Naast het Nederlands, kan je jezelf behelpen in het Frans en Engels
  • Je hebt kennis van SEO, Shopify en Mangento

Offer

Bij Helan (de nieuwe naam voor Partena en OZ) staat welzijn centraal: ook voor haar eigen medewerkers. Diversiteit, inclusie en gelijke kansen zijn daar belangrijke aspecten van. Net als de persoonlijke begeleiding die ze bieden en de joviale sfeer waarin je terecht komt. Voor wat, hoort uiteraard ook wat. In ruil voor je inzet, biedt Helan een aantrekkelijk salaris, maaltijdcheques, verzekeringen en een interessante vakantieregeling. Bovendien was hybride werken hier al langer de norm, zodat een goede balans tussen werk en privé gegarandeerd kan worden. En dat allemaal als kers op de taart van een boeiende en uitdagende functie.

Information

Application

Monda Declercq

Delen op:
LinkedInTwitter