01 jun

Customer Support Coordinator – De Pinte

Organization

De opdrachtgever Dexis is de marktleider in de distributie van industriële services en benodigdheden. Zij richten zich op het aanbieden van een totaalaanbod voor een geoptimaliseerd onderhoudsbeleid, specifiek voor elk bedrijf. Dit alles door een bundeling van krachten van vijf sterkte merken, naar één sterke onderneming DEXIS Belgium. Ondertussen telt het bedrijf al 10 vestigingen en zo een 400 werknemers. Binnen de Dexis familie staan eenheid, durf en transparantie op de eerste plaats.

Om de continuïteit naar alle klanten te kunnen garanderen, zijn zij nu op zoek naar een Customer Support Coordinator in De Pinte.

02 mei

Shipping and logistics assistant – Brussel

Function

– Maintain customer accounts by processing customer orders (contracts, releases / call off, reports, etc…)
– Manage inventory as well as warehouse, transportation, and other logistic processes
– Handle inbound and outbound shipments from multiple warehouses
– Handle paperwork of the shipments (transportation documents, customs docs etc…)
– Send instructions to transport companies / terminal / surveyors
– Handle complaints, provide appropriate solutions and alternatives within the time limits, and follow up to ensure resolution
– Provide accurate, valid, and complete information by using the right systems
– Maintain a close communication with the commercial team
– Have a strong communication to customers

05 apr

Young Graduate Finance – België

Organization

clearXperts brengt fijne mensen en tegelijk ook echte professionals in Finance, Human Resources en Sales & Marketing samen in één leuk bedrijf. Onze consultants gaan elke dag de uitdagingen van onze klanten aan. Ze groeien voor, maar ook door, onze vele klanten. Onze groep is vandaag in volle expansie en we zoeken toffe collega’s met goesting om ons te versterken. Dit zoeken doen we niet overhaast maar gestaag, want een medewerker van clearXperts tref je niet elke dag.

Met ons Young Graduates programma stomen we jullie klaar voor je eerste stappen in het echte bedrijfsleven. Meer informatie over het programma vind je hier!

Na het succesvol doorlopen van het Young Graduates programma kan je meteen aan de slag als Finance Consultant. Wat deze functie juist inhoudt lees je hieronder.

20 dec

Stagiair(e) Marketing – Aartselaar

Organization

ClearXperts kan perfect omschreven worden als een groep no-nonsens professionals. Bij clearXperts zijn we ervan overtuigd dat mensen écht het verschil maken. Alleen als mensen groeien, kunnen ook bedrijven groeien. En dus investeren we in onze mensen. We doen dit al meer dan 10 jaar. En ondertussen met meer dan 150 collega’s. We brengen hun talenten en competenties in kaart. Maar we kijken vooral naar hun ambities. Al dat talent en al die energie, delen we maar wat graag met onze klanten. Op projectbasis zetten we de juiste mensen in om hun groei te realiseren, zowel in finance, als in HR, als in sales & marketing.23 mei

Junior Accountant – België

Organization

clearXperts, is in volle expansie en op zoek naar junior accountants om hun team te versterken. Als junior accountant ben je een vaste werknemer van clearXperts en voer je - in lijn met jouw expertise en ambities – finance projecten uit bij onze klanten. Wij bieden je een consultancy functie vol variatie, uitdaging en triggers. Aangezien wij een bedrijf zijn in expansie, zijn wij op zoek naar collega’s met ambitie en drive, met zin in de toekomst.