Young Graduate Marketing – Diverse regio’s

Young Graduate Marketing – Diverse regio’s

Introduction

Als Young Graduate Marketing ben je een vaste werknemer van clearXperts en voer je – in lijn met jouw expertise en ambities – marketing projecten uit bij onze klanten. We bieden je een job als consultant vol variatie en uitdaging zodat je ervaring in diverse sectoren kan uitbouwen.

Organization

Wie zijn wij?

clearXperts brengt professionals in Finance, Human Resources, Sales & Marketing en Legal samen in één leuk bedrijf. Bij clearXperts bouwen we echt mee aan de carrière van onze consultants. Dankzij boeiende projecten bij klanten van uiteenlopende sectoren – elks met hun specifieke uitdagingen en werkmethodes – ontwikkel je jezelf tot expert of generalist binnen jouw domein. We gaan steeds op zoek naar de ideale match tussen jouw talenten en de uiteenlopende projecten.

Met ons Young Graduates programma stomen we jou klaar voor je eerste stappen in het bedrijfsleven.

Na het succesvol doorlopen van het Young Graduates programma kan je meteen aan de slag als Marketing Consultant. Wat deze functie juist inhoudt lees je hieronder.


Function

Wat kan je verwachten als Marketing Consultant?

Jouw marketing talent kan je verder ontwikkelen in tal van domeinen: digitale marketing, content marketing, E-commerce, brand management, trade marketing, category management, channelmarketing, product management, enzovoort.

Ieder project geeft je de kans om je kennis en vaardigheden te verrijken en om je te laten kennismaken met nieuwe verantwoordelijkheden, tools en softwarepakketten.

Projecten bij ClearXperts-klanten kunnen van korte of lange duur zijn en daarnaast maak je deel uit van de ClearXperts familie die je verbondenheid, teamspirit en leeropportuniteiten aanreikt.

Samen werken we aan je harde en softe skills dankzij tal van opleidingen en coachtrajecten om je groei te boosten.


Requirements

Heb jij het ClearXperts-DNA?

Je passie voor Marketing ontdekte je tijdens je Bachelor of Master opleiding.

Na je studie en bij voorkeur een relevante stage, ben je er klaar voor om te proeven van tal van boeiende en uitdagende marketing projecten.

Jouw nieuwsgierigheid en leergierigheid kietelt je interesse voor diverse projecten in een brede waaier van sectoren. De carrière die jij zoekt, biedt immers variatie en afwisseling.

Een dynamisch en communicatief persoon zoals jij, weet zich vlot aan te passen aan verschillende soorten werkomgevingen en heeft een gezond gevoel voor initiatief en ambitie om te groeien.

De ClearXperts projecten situeren zich in Vlaanderen en Brussel, waardoor een vlot mondje Engels en Frans zeker een interessante troef zijn naast het Nederlands.

Offer

Waarom clearXperts?

Als deel van de ClearXperts familie kom je terecht in een open en informele werksfeer, waar een persoonlijke aanpak centraal staat.

Je krijgt de kans om te werken bij toporganisaties en te proeven verschillende expertises binnen het marketing vak.

Samen met jou gaan we aan de slag om jouw carrièrepad uit te stippelen en je zelfontwikkeling te boosten. Concreet betekent dat: een uitgebreid opleidingsaanbod, opleidingsdagen, eigen academy, ruim aanbod aan webinars, linked in learning, persoonlijke coaching en opvolging, doorgroeimogelijkheden, enzovoort.

Uiteraard hoort er ook een aantrekkelijk verloningspakket bij met heel wat extralegale voordelen (zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, netto vergoeding, hospitalisatieverzekering, 32 vakantiedagen én nog meer)

Last but not least: onder het motto ‘work hard, play hard’ worden er regelmatig speelse activiteiten voorzien (sport, spel, teambuilding, reisjes (jawel je leest het goed!), uitstappen, food & drink) om te ontspannen en je ClearXperts-collega’s te leren kennen.


Information

Louis Merken +32 (0)3 871 97 30

Application

Louis Merken +32 (0)3 871 97 30

Delen op:
LinkedInTwitter