Voor bedrijven

Tijdelijke versterking nodig?
Op zoek naar de juiste mensen om te groeien?

Hoe wij jou kunnen helpen

Al meer dan 10 jaar brengen we mensen en bedrijven samen. De juiste mensen op de juiste plaats. Daar draait het om. We vinden voor jou de mensen die jij (tijdelijk) nodig hebt om je groei te realiseren. We hebben ervaring in de meest diverse sectoren en in uiteenlopende bedrijfsculturen. We werkten mee aan projecten op allerlei niveaus in verschillende organisaties.

clearXperts heeft een eigen team van consultants in Finance, HR, Marketing & Sales en Legal met een heel brede ervaring in diverse sectoren en in allerlei bedrijfsculturen. Daarnaast geeft clearXperts je toegang tot een breed netwerk van freelance experts. We gaan voor jou op zoek naar de perfecte match tussen jouw specifieke noden en de kennis, ervaring en skills van onze consultants.

Projectsourcing

Soms stapelt het werk zich even op en heb je een paar extra handen nodig. Die kunnen wij je leveren. Met de juiste expertise bovendien. En enkel voor de tijd die echt nodig is. Zo simpel werkt het. Onze experts kiezen er bewust voor om te werken op projectbasis. Ze houden van de variatie en de voortdurend wisselende opdrachten. Door hun ervaring en flexibiliteit zijn ze in geen tijd ingewerkt om jou en jouw team tijdelijk bij te staan. We blijven hen ook begeleiden en verder ontwikkelen en hanteren daarvoor het ACES kwaliteitsproces.

Creëer ruimte voor groei. 

Interim management

Ben je op zoek naar expertise die moeilijk te vinden is ? Heb je tijdelijk iemand nodig voor een functie op hoog niveau of een specifiek project ? Je vindt de witte raaf ongetwijfeld in ons uitgebreid netwerk van interim managers. We werken nauw en langdurig met hen samen. We weten dus goed waar ze het meest ervaring mee hebben en waar ze het sterkst in zijn. Hun pragmatische “hands on” mentaliteit zorgt meteen voor toegevoegde waarde.

Creëer ruimte voor groei.

Opleidingen

We investeren heel veel in de groei en de ontwikkeling van onze mensen. We organiseren regelmatig opleidingen  en inspiratiesessies en elke medewerker krijgt een persoonlijk ontwikkelingsplan. We hebben de afgelopen jaren dan ook heel wat ervaring en knowhow opgebouwd met trainingen en opleidingen. En die kennis delen we graag met onze klanten.

Creëer ruimte voor groei.

Tijdelijke versterking nodig?
Op zoek naar de juiste mensen om te groeien?

clearXperts
Boomsesteenweg 77C
B-2630 Aartselaar

T+32 3 871 97 30
[email protected]