Projectsourcing

Tijdelijke versterking nodig in finance, HR, sales of marketing?
Er staat een professional voor je klaar.

Hoe wij jou kunnen helpen

Al meer dan 10 jaar brengen we mensen en bedrijven samen. De juiste mensen op de juiste plaats. Daar draait het om. Of het nu gaat om tijdelijke versterking of om vaste medewerkers of om heel specifieke competenties. We vinden voor jou de mensen die jij nodig hebt om je groei te realiseren. We hebben ervaring in de meest diverse sectoren en in uiteenlopende bedrijfsculturen. We werkten mee aan projecten op allerlei niveaus in verschillende organisaties.

clearXperts heeft een eigen team van consultants in finance, HR en sales & marketing met een heel brede ervaring in diverse sectoren en in allerlei culturen. Daarnaast geeft clearXperts je toegang tot een breed netwerk van freelance experts. We gaan voor jou op zoek naar de meest geschikte kandidaat én de meest efficiënte manier om er mee samen te werken.

Projectsourcing

Soms stapelt het werk zich even op en heb je een paar extra handen nodig. Die kunnen wij je leveren. Met de juiste expertise bovendien. En enkel voor de tijd die echt nodig is. Zo simpel werkt het. Onze experts kiezen er bewust voor om te werken op projectbasis. Ze houden van de variatie en de voortdurend wisselende opdrachten. Door hun ervaring en flexibiliteit zijn ze in geen tijd ingewerkt om jou en jouw team tijdelijk bij te staan. We blijven hen ook begeleiden en verder ontwikkelen en hanteren daarvoor het ACES kwaliteitsproces.

Creëer ruimte voor groei. 

Tijdelijke of vaste versterking nodig?
Op zoek naar de juiste mensen om te groeien?

clearXperts
Boomsesteenweg 77C
B-2630 Aartselaar

T+32 3 871 97 30
[email protected]