Projectsourcing

Tijdelijke versterking nodig in Finance, HR, Marketing & Sales of Legal?
Wij zorgen voor projectsourcing met de juiste expertise.

Hoe wij jou kunnen helpen

Al meer dan 10 jaar brengen wij mensen met de juiste expertise aan in projectsourcing voor bedrijven in diverse sectoren. De juiste mensen op de juiste plaats. Daar draait het om. We vinden voor jou de mensen die jij nodig hebt om ruimte te creëren voor groei. We hebben ervaring in de meest diverse sectoren en in uiteenlopende bedrijfsculturen. We werkten mee aan projecten op allerlei niveaus in verschillende organisaties.

clearXperts heeft een team van consultants in Finance, HR, Marketing & Sales en Legal die hun kennis en ervaring uit diverse projecten meenemen naar jouw bedrijf. Daarnaast beschikken we over een breed netwerk van freelance experts dat we kunnen aanspreken voor jouw project.

We gaan voor jou op zoek naar de meest geschikte kandidaat én de meest efficiënte manier om met deze consultant of freelancer samen te werken.

Projectsourcing

Soms stapelt het werk zich even op en heb je een paar extra handen nodig. Die kunnen wij je leveren. Met de juiste expertise bovendien. En enkel voor de tijd die echt nodig is. Zo simpel werkt het. Onze experts kiezen er bewust voor om te werken op projectbasis. Ze houden van de variatie en de voortdurend wisselende opdrachten. Door hun ervaring en flexibiliteit zijn ze in geen tijd ingewerkt om jou en je team tijdelijk bij te staan. We blijven hen ook begeleiden en verder ontwikkelen en hanteren daarvoor het ACES kwaliteitsproces.

Tijdelijke versterking nodig?
Op zoek naar de juiste mensen om te groeien?

clearXperts
Boomsesteenweg 77C
B-2630 Aartselaar

T+32 3 871 97 30
[email protected]